Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till SFRK!
Den lilla klubben med hästen i centrum som erbjuder gemenskap och utbildning.

Skanör Falsterbo Ridklubb startade 1989. Anläggningen ligger invid havet i utkanten av Skanör med vidsträckta strandängar och hagmarker som grannar. Omgivningarna bjuder fantastiska möjligheter till uteritter i en särpräglad och vacker natur invid stränder, flommar och skogspartier. Våren 2007 invigdes vår nya anläggning med ett stor nytt ridhus, tre stallar med plats för totalt 40 hästar. 

Skanör Falsterbo Ridklubb är en ideell förening bestående av ridskoleverksamhet samt privatuppstallning.  Klubbens verksamhet bygger till 100 % på ideellt engagemang och insatser från medlemmar. 


Vår värdegrund lyder:

GLÄDJE & GEMENSKAP - Vi har roligt tillsammans!

RESPEKT & HÄNSYN - Vi visar respekt för hästen och varandra, i en välkomnande, ansvarstagande och säker miljö.

VÄLMÅENDE - Vi skapar välmående, god klubbanda och trygghet när både häst och människa mår bra.

 Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Styrelsen informerar 191202
2019-12-03 10:50


Under styrelsemötet måndag 2 december beslutades att:

1. Det är numera fritt/gratis att tvätta schabrak, täcken mm i vår tvättstuga. Vi ber dock alla att skriva upp sig/boka tid, ombesörja eget tvättmedel och se till att hålla tvättstugan ren och i gott skick. Användning av SFRKs tvättstuga gäller som tidigare endast uppstallade på anläggningen. 

2. Kvällsfodring måndag - torsdag återupptas som en tjänst som ingår i boxhyran fr o m måndag 13 januari 2020. Kvällsfodring fredag, lördag och söndag delas av uppstallade enligt ett rullande schema. Som tidigare ingår morgonfodring lördag och söndag. Vi tackar alla som ställt upp och fodrat under året och de resterande veckorna fram till den 13 januari. 

3. Annons för ny ridskolelärare går nu ut i flera kanaler. Christine Lindgren lämnar sin post som ridskolelärare på SFRK sensommaren 2020 då hon vidareutbildat sig till lärare. Christine och styrelsen är måna om att hitta rätt person att driva och utveckla vår ridskola vidare. Då en gedigen överlämning önskas påbörjas vår rekrytering nu innan årsskiftet. 

 

Vidare vill styrelsen informera om att:

1. Kommunen informerats om att spolspiltan i Röda Stallet måste åtgärdas då det är stopp i avloppet - vi hoppas på en snabb åtgärd. 

2. Nästan alla jullovsaktiviteter är fullbokade - vi ser fram emot en aktiv jul på SFRK!

3. Stallmöte äger rum 15 december kl 1000 i Café Pärlan. Detta möte riktar sig framförallt till alla uppstallade men alla medlemmar är naturligtvis välkomna. 

 

Vi ber er alla att vara måna om vår fina anläggning och se till att hjälpa till att hålla den i ordning. Om ni har frågor, eller har idéer på t ex förbättringar för vår ideella verksamhet, är ni välkomna att kontakta styrelsen eller skicka via email till info@sfrk.se.

Jullovsaktiviteter
2019-10-28 10:26

Nu finns information om jullovsaktiviteter här: Lovaktiviteter »

Välkommen med din anmälan!

Fodringsschema
2019-09-09 06:24
Du vet väl att du kan hitta fodringsschema för kvällsfodringarna här: Fodringsschema och foderanalys »
Här hittar du också foderanalys på hösilaget. 

Ridskolan fodrar själva ridskolehästarna mån-tors kväll. 
Du som har fodertjänst fodrar:
Mån-tors: privatstallarna 
Fre-sön: privatstallarna och ridskolestallet

Glöm inte att stämma av med ridskolan under loven, då kan det vara samtliga stallar mån-sön. 
Styrelsen informerar
2019-09-07 21:53


SFRKs styrelse vill gärna informera om de punkter som diskuterades på vårt senaste möte 3 september


Tävlingssektionen – Pay & Ride 8 september och Mullehoppning 20 oktober – välkomna att vara med! Stort tack till alla som varit engagerade i våra tävlingar hittills under året. Vi hoppas på fler som vill engagera sig!


Anläggningssektionen – Spolspiltan i det röda stallet åtgärdas 4-6 september. 


Marknadssektionen - Vi ber alla medlemmar tänka på att SFRK är mycket tacksam för all sponsring och vi behöver fler sponsorer. Vänligen kontakta Maria Andrén om ni har idéer. Boka även in 19 november då Stephanie Holmén håller en clinic på SFRK. 


Vi vill även påminna om att SFRK är en ideell förening där vi alla bidrar. Just nu söker SFRK en löneadministratör, någon som kan sköta vår bokföring och personer som skulle kunna hjälpa oss med diverse andra administrativa uppgifter. Hör gärna av er om ni tror att ni har möjlighet att hjälpa oss. 

För övrigt vill styrelsen informera om kommande aktiviteter: 

12 oktober firar vi 30-årsjubileum och planerar aktiviteter 1500-1800 på SFRK. Boka in!


Vi vill även påminna alla om att ta del av våra nya Smittskyddspolicy samt uppdaterade Ridhusregler - båda hittar ni via vår hemsida: www.sfrk.se


Om ni har frågor ber jag er att kontakta mig Maria Andrén, sekreterare eller Per Wildenstam, ordförande. 

Väl mött!

Bli medlem
 
Sponsorer