SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till SFRK!
Den lilla klubben med hästen i centrum som erbjuder gemenskap och utbildning.

Skanör Falsterbo Ridklubb startade 1989. Anläggningen ligger invid havet i utkanten av Skanör med vidsträckta strandängar och hagmarker som grannar. Omgivningarna bjuder fantastiska möjligheter till uteritter i en särpräglad och vacker natur invid stränder, flommar och skogspartier. Våren 2007 invigdes vår nya anläggning med ett stor nytt ridhus, tre stallar med plats för totalt 40 hästar. 

Skanör Falsterbo Ridklubb är en ideell förening bestående av ridskoleverksamhet samt privatuppstallning.  Klubbens verksamhet bygger till 100 % på ideellt engagemang och insatser från medlemmar. 


Vår värdegrund lyder:

GLÄDJE & GEMENSKAP - Vi har roligt tillsammans!

RESPEKT & HÄNSYN - Vi visar respekt för hästen och varandra, i en välkomnande, ansvarstagande och säker miljö.

VÄLMÅENDE - Vi skapar välmående, god klubbanda och trygghet när både häst och människa mår bra.

 Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Valberedningen meddelar
2022-01-19 22:53

Hej alla medlemmar i SFRK

Den 16 februari kl 18.30 är det dags för årsmöte. Valberedningen har jobbat hårt för att få fram förslag på nya styrelseledamöter och suppleanter men fortfarande fattas kandidater till valberedningen och revisorer inför kommande år. Är du intresserad eller känner någon medlem som är det, hör av dig snarast till valberedningen Lotta Olin på mail charlotta.olin@telia.com

Tack för hjälpen och med vänliga hälsningar
Styrelsen och valberedningen

Årsmöte
2022-01-17 10:10

Årsmöte Skanör Falsterbo Ridklubb 2022
Alla medlemmar hälsas hjärtligt välkomna till årsmöte i Sfrk. Mötet äger rum den 16 februari kl 18.30. 

Årsmötet kommer även i år ske digitalt och en kallelse med dagordning, beskrivning och länk för att anmäla sig kommer att skickas ut till alla medlemmar via mail. 

Länk kommer också publiceras på hemsidan. 

Välkommen hälsar styrelsen.

Hjälp US genom provfilmning!
2021-10-09 21:23

 

Kan du tänka dig att hjälpa SFRKs ungdomssektion genom att delta vid en provfilmning i Vellinge under 10 min, helgen 16-17/10?

Fyll i formuläret så att US får reda på hur många som kan ställa upp. Det finns också lite mer information i länken. Följ länken för att lämna ditt svar:

 

https://forms.gle/Bm4ceELkRYgDkHoQA


OBS! När du fyllt i formuläret har du bara lämnat en intresseanmälan. Anmälan att delta med tidsbokning görs via en länk som kommer senare. 

Mer information om provfilmningen: Bakgrund CISCO.pdf

Tack på förhand hälsar PegasUS

210304 Information till våra medlemmar
2021-03-02 23:41

Till ridskoleelver med vårdnadshavare:

Som ni säkert har hört pågår en smittspridning av ett virus kallat EHV-1 eller ”virusabort” i hästvärlden. Detta virus är extremt smittsamt, mycket farligt och i vissa fall dödligt för hästar. För att skydda våra ridskolehästar har styrelsen tagit fram följande restriktioner till våra ridskoleelever.
1. Deltar man i våra ridlektioner SKA man undvika kontakt med hästar på andra anläggningar.

2. Har du innan detta meddelande besökt annat stall, rengör noggrant dina kläder och utrustning.
3. Som vanligt, var alltid noga med att tvätta och sprita händerna.


Vi vill med eftertryck poängtera vikten av att följa dessa regler. Vi håller er uppdaterade efterhand som vi får ny information.

 

Till uppstallade på SFRK:

I syfte att förhindra smittspridning av viruset EHV-1 har SFRK:s styrelse idag tagit beslut om att med omedelbar verkan stänga anläggningen för de hästar som inte är uppstallade hos oss. 

Ägare till hästar som är uppstallade på SFRK uppmanas bestämt att inte låta sina hästar lämna anläggningen. Denna uppmaning gäller tills vidare eller tills nya instruktioner meddelas. Uteritter i närområdet är förstås tillåtet men vid möte med andra hästar måste du se till att hålla stort avstånd (minst 50 meter) eftersom viruset är luftburet. Det betyder alltså att om man tar sin häst från anläggningen får man inte komma tillbaka med den så länge dessa restriktioner gäller. 
Vi vill med eftertryck poängtera vikten av att följa dessa restriktioner.

Den som skrivit på boxavtalet ansvarar för att alla intressenter kring hästen följer dessa restriktioner.

Akuta besök på veterinärklinik är ett undantag från ovan utsatta regler.
Tränare, hovslagare och veterinärer är välkomna, det är hästägarens ansvar att informera dessa om läget. Vi följer utvecklingen, håller kontakt med Svenska Ridsportförbundet och återkommer med uppdateringar så snart som möjligt. Med förhoppning om att vi snabbt kan lätta på dessa regler och återgå till normalläge.

 

Till innehavare av ridhuskort (helår-, termin- och dagskort)

I syfte att förhindra smittspridning av viruset EHV-1 har SFRK:s styrelse idag tagit beslut om att med omedelbar verkan stänga anläggningen för de hästar som inte är uppstallade hos oss. 
Det innebär att du som har ridhuskort på SFRK inte kommer att kunna använda anläggningen (ridhus och paddock) för ridning eller privata träningar under den tid som anläggningen är stängd.  

Vi vill med eftertryck poängtera vikten av att följa dessa regler. Vi håller er uppdaterade efterhand som vi får ny information.

 

Styrelsen SFRK

TACK!
2021-02-11 18:47

Ett stort tack till alla medlemmar för att: 

·      ni håller maxantalet på 8 personer på läktaren, 

·      ni håller avstånd överallt på anläggningen, 

·      ni noggrant tvättar och spritar händerna, 

·      ni håller er hemma om ni eller någon i er familj har symtom eller har konstaterad smitta,

·      och ni endast är maximalt en medföljande till varje ridskoleelev

 

Allt för att vi ska kunna fortsätta driva vår verksamhet! 

 


Bästa hälsningar,

Styrelsen SFRK

Bli medlem
 
Sponsorer