SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älva

Älva är från Skåne och d-ponny. Född 2015 och är en Connemara, skimmel sto. Hon är väldigt vänlig mot alla, både stora och små. Lätt i hanteringen och står stilla utan problem. Hon heter Elvan i passet men kallas för Älva för att en sagoponny bländade våra ögon vid första träff. Ganska pigg att rida men har ett hjärta av guld. Kom till SFRK i början av 2024.

Dooney

Ardville Varna Doon även så kallad Dooney är en connemara som föddes 2012 i Irland. Han är vänlig, lyhörd, sällskaplig och hjärtlig i all hantering. I ridningen är han väldigt bra på att anpassa sig efter ryttaren och vad den vill. 

Lasie

Lasie är en brun D-ponny. Lasie är född 2014 och är ett sto. Lasie tycker om att rida ut och hoppa. Lasie är otroligt snäll i hantering och står stilla när man ryktar henne. Lasie kom till ridskolan sommaren 2022 och hon är från Irland.

Moragas

Moragas eller Morris är en av våra ridskolehästar som är född 2007, i Spanien. Morris är väldigt gosig och snäll vid hantering, perfekt att kela med. Vid ridningen så kan han vara bestämd och lite envis ibland, därför är han den bästa hästen för att lära sig vara bestämd.

 

Play

Play är en  skimmel och är en D ponny, han är en valack och är född 2014. Play är från Irland och är väldigt vänlig. Play är snäll mot både erfarna ryttare och nybörjare. Han gillar allt från hoppning, dressyr, uteritter och borstning. Står stilla vid hanteringen och gillar att mysa.

Murphy
Murphy

Murphy är en ponny som är väldigt pigg och rolig att rida. Han föddes 2013 på Irland och kom till sfrk 2020. Han heter egentligen Dry Murphy fast han kallas Murphy. Han är också väldigt duktig på att hoppa och han blir pigg och glad av det. Han har en vit bläs i ansiktet och har en blandning mellan svart och brun färg. Hoppas du kommer tycka om Murphy!

Fagan

Fagan är en svart C-ponny. Fagan är född 2015 och är en valack. Fagans favorit sak är få galoppera i skogen med sina kompisar. Han gillar att bli ompysslad och få pussar speciellt på mulen. Fagan kom till ridskolan 2021 och kommer från Irland.

Diamond
Diamond

Diamond är född 2009 och kommer från Irland! Hans hans hela namn är River Diamond! Diamond han är fin men lite lat ponny men pigg ibland! Diamond gillar att hoppa när han känner sig modig! Han behöver därför en modig ryttare som visar honom att det inte är läskigt. Han är världens snällaste och tycker aldrig att man kan gosa med honom för mycket! 

Convent Genius
Snillet
Convent genius kallas för Snillet. Snillet är född 2009 och är en C-ponny. Snillet är en bork och är en Connemara. Snillet är en valack. Snillet är världens snällaste mot nybörjarna och ser till så dom inte är påväg att trilla av. Snillet älskar att bli ompysslad och rida ut. Snillet kom till ridskolan 2018 och kommer från Irland. 
 
Athlone Colour
Cindy

Athlone colour, eller även kallad Cindy, är en skäck som är en maxad D-ponny. Cindy är född 2007 och kommer från Irland. Hon är en mycket vänlig häst som älskar att bli ompysslad men man behöver vara bestämd när man rider henne. Hon är även försiktig och anpassar sig efter ryttaren på ryggen. Hon är bra på både hoppning och dressyr och älskar att rida ut.

 
Sponsorer