SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till SFRK!
Den lilla klubben med hästen i centrum som erbjuder gemenskap och utbildning.

Skanör Falsterbo Ridklubb startade 1989. Anläggningen ligger invid havet i utkanten av Skanör med vidsträckta strandängar och hagmarker som grannar. Omgivningarna bjuder fantastiska möjligheter till uteritter i en särpräglad och vacker natur invid stränder, flommar och skogspartier. Våren 2007 invigdes vår nya anläggning med ett stor nytt ridhus, tre stallar med plats för totalt 40 hästar. 

Skanör Falsterbo Ridklubb är en ideell förening bestående av ridskoleverksamhet samt privatuppstallning.  Klubbens verksamhet bygger till 100 % på ideellt engagemang och insatser från medlemmar. 


Vår värdegrund lyder:

GLÄDJE & GEMENSKAP - Vi har roligt tillsammans!

RESPEKT & HÄNSYN - Vi visar respekt för hästen och varandra, i en välkomnande, ansvarstagande och säker miljö.

VÄLMÅENDE - Vi skapar välmående, god klubbanda och trygghet när både häst och människa mår bra.

 Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Teoridag 1/6
2024-05-25 21:21

Den 1/6 kl. 10 kommer Amanda att visa upp riddarspel. 
Vad är riddarspel? Hur går det till? Vilka vapen använder man? Hur tränar man sin häst?

Välkomna till en spännande teoridag!

Ingen ridskola på lördag 25 maj
2024-05-23 07:54

På grund av tävlingarna som äger rum på SFRK i helgen är det ingen ridskola på lördag. 

Varmt välkomna till vår tävlingshelg - Café Pärlan har öppet så kom och titta och njut av något gott under tiden!

 

Vi ber om ursäkt att felaktiga uppgifter lämnades beträffande ridskolan på lördag i veckobrevet som skickades ut tidigare i veckan.

Veckobrev v 21
2024-05-20 20:02

Måndag 20 maj 2024

 

Här är veckans information:

 

Ridskolan

Denna vecka är det ridskola som vanligt.

 

Dooney har tyvärr varit på Helsingborgs Djursjukhus i helgen och vi är mycket glada att han kom hem idag - tack till Alexandra som körde honom till sjukhuset och till Amanda som hämtade hem honom. Han har behandlats för förstoppning och vi kommer nu se till att han får återhämta sig.

 

Du som har förhinder att delta i en lektion måste förmedla detta via SMS på mobilnummer 0709-47 47 43.

 

Tävlingssektionen

Inför vår tävling 25-26 maj ber vi er notera följande:

·       Tävlingen på lördag pågår ca 0900-1100. Därefter är det öppen bana. På söndag pågår tävlingen ca 0900-1600. Det kommer vara många ekipage på söndag morgon och vi ber de som kan att ta sig till stallet utan bil. Cykelstället kommer att provisoriskt flyttas till vänster om ridhuset.

·       Under tävlingarna ber vi alla uppstallade samt alla andra som är på anläggning och leder en häst, att se till att grimskaft med kedja, alternativt träns, används (gäller även vid uttag/intag).

·       Café Pärlan kommer att vara öppet hela helgen och servera lunch.

·       Alla transporter MÅSTE flyttas senas fredag!!!

 

Övrigt

·        Ni som inte uppfyllt era åtaganden enligt städdagen – vänligen se till att de blir gjorda innan tävlingshelgen!!!

 

 

Hälsningar,

Alexandra, Helena, Maria, Marianne, Pelle, Sofia, Susanna, Tomas & Viktoria

 

 

Susanne Pennander gästtränare 12 maj
2024-05-06 21:22

Söndag 12 maj har vi förmånen att ha dressyrtränare Susanne Pennander på besök på SFRK. Ridhuset harvas vid 0930 och därefter byggs dressyrstaket. Träningar pågår 1100-1430. Därefter plockas staketet bort.

Om Du har frågor, kontakta Mireille Nilsson. 

Veckobrev v 13
2024-03-26 08:55

Tisdag 26 mars 2024

 

Här är veckans information:

 

Ridskolan

Denna vecka är det ridskola som vanligt förutom: 

 

INGA lektioner imorgon onsdag 27e mars, fredag 29e mars och inte heller måndag 1 april. Det är heller ingen Knatteridning på lördag 30 mars. 

 

 

Du som har förhinder att delta i en lektion måste förmedla detta via SMS på mobilnummer 0709-47 47 43.

 

Övrigt

  • Musikansvarig sökes - Tävlingssektionen söker fortfarande efter en musikansvarig till vår fina officiella dressyrtävlingshelg som äger rum helgen 25-26 maj och vi sträcker återigen ut en hand till alla medlemmar. Har du eller känner du någon med viss kunskap inom musikanläggningsteknik som kan ställa upp och verka som funktionär denna helgen så vänligen hör av dig till Catherine Thyrenius på 0767-929296.
  • Medlemskväll på Hööks – Passa på att säkra vårens nyheter både till häst och ryttare.Vi har medlemskväll på Hööks på Jägersro den 27/4 mellan 15-17. Då får du 20% rabatt på ditt inköp (över 300). Glöm inte att anmäla dig på lista i Ridskolestallet eller till hjort75@icloud.com. 
  • Städdag lördag 4 maj – boka redan in denna förmiddag för att hjälpa till att städa och göra vår anläggning vår- och sommarfin. Vi börjar kl 10 och avslutar med grillning. Varmt välkomna och ta gärna med Dig verktyg som kanske kan behövas!
  • Sommarjobb på SFRK? Om Du är intresserad att arbeta på SFRK under sommaren när ordinarie personal har semester, skriv till info@sfrk.se och anmäl Ditt intresse.
  • När det är ridskola i ridhuset ber vi er som lastar av eller på att inte parkera med ert släp eller transport på stallplanen. Av- och pålastning sker med fördel på parkeringen bakom Blåa stallet (ordinarie parkering), mellan ridskolestallet och Blåa stallet eller utmed flygfältet vid sidan om cykelbanan.

GLAD PÅSK 🐣!

 

Hälsningar,

Alexandra, Helena, Maria, Marianne, Pelle, Sofia, Susanna, Tomas & Viktoria

Bli medlem
 
Sponsorer