SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Veckobrev v 18

Tisdag 2 maj 2023

Här är veckans informationsbrev.

 

Ridskolan

Denna vecka är det lektioner som vanligt förutom imorgon onsdag då det är teori – ryttarfys! Se hemsidan för mer information.

 

Tävlingssektionen

Stort tack till alla som deltog på klubbtävlingen in dressyr den gångna helgen – många fina starter och fantastiskt ordnat!

 

Notera att det nu snart är dags för klubbmästerskap i hoppning – söndag 21 maj. Vi har publicerat information på vår hemsida. Ta en titt och anmäl Dig till någon av klasserna. Vi ser fram emot denna söndag!

 

Övrigt

  • Dooney fick kraftiga kolikkänningar på Valborgsmässoafton och vi fick kalla på Distriktsvetrinärerna. Stort tack till Marianne, Therese, Ann, Maria, Alexandra och Minéa som var på plats under kvällen, natten och tidig morgon. Även stort tack till Malin som erbjöd sig att hjälpa till och till alla som tittat till Dooney igår första maj. Glädjande att fler medlemmar ställer upp och hjälper till när det är akut.

 

Med vänliga hälsningar,

Alexandra, Helena, Lindha, Malin, Maria, Marianne, Sofia, Susanna & Tomas

Kamratskap

Hos oss är alla välkomna, det bidrar till GLÄDJE & GEMENSKAP, RESPEKT & HÄNSYN samt VÄLMÅENDE. Med våra ledord sätter vi hästen och ridsporten i fokus.

 

Vi bemöter andra som vi själva vill bli bemötta.

När andra lyckas är vi glada för deras skull och visar det.

Vi erbjuder oss att hjälpa till om vi ser att någon behöver hjälp.

Vi lämnar ingen utanför utan är nyfikna på varandra och bjuder in till gemenskapen.

Aldrig gör vi narr av våra hästar eller andra människor.

 

Vi tror inte på allt vi hör om andra utan frågar personer som berörs istället. Vi vågar säga ifrån om vi ser något som inte känns bra.

 

Även på sociala medier lever vi vår värdegrund

Vi lägger upp och skriver bra och positiva saker om klubben och våra hästar.

Vi skriver bara eller lägger upp bilder på sådant som är positivt, aldrig något som kan såra, skapa rykten eller kränka någon annan.

Innan vi lägger upp en bild eller film på någon annan frågar vi om det är ok.

Vi tänker på att det vi skriver och kommenterar är sådant vi kan säga direkt till personen i ett samtal.


Välkommen till Om klubben! 
Välj rubrik i menyn för att komma vidare.
 
Sponsorer