Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Styrelsen informerar
Som ett led i vår strävan att bygga vidare på vår ideella samverkan inom SFRK har styrelsen lagt en kommunikationspolicy & -plan på plats och vi bifogar denna för er information.
Som en del av denna kommunikationsplan vill vi gärna informera om relevanta beslut och diskussioner som tas och äger rum på våra styrelsemöten samt att vi har stallmöten två gånger per termin. Utöver det kommer styrelsen att eftersträva att skicka ut löpande och nödvändig information då det behövs. 
Styrelsemöte 181016

Ungdomssektionen – planerar en hopptävling för käpphästar under novemberlovet. 

Tävlingssektionen - Klubbmästerskap i dressyr ägderum 14 oktober och klubbmästerskap i hoppning äger rum 11 november. Vänligen ta tillfället i akt att delta! Om Du vill hjälpa till som funktionär – kontakta Ulrika Herrlin. Vi vill även uppmärksamma att alla som tävlar bör delta som funktionär någon gång under terminerna. Vi kommer sträva efter ha fler som deltar som funktionärer och att vi har planeringsmöten medanmälda funktionärer inför tävlingar. 

Anläggningssektionen – Spolspiltan i det röda stallet håller på att åtgärdas. 

Marknadssektionen - Vi ber alla medlemmar tänka på att SFRK är mycket tacksam för all sponsring och vi behöver fler sponsorer. Dels för att kunna tillhandahålla priser vid tävlingar, priser vid våra lotterier vid olika evenemang men även för att kunna fortsätta utvecklar föreningen och vår anläggning. Vi vill rikta ett speciellt tack till Egmont som sponsrar med tidningar mm till våra tävlingar. 

För övrigt vill styrelsen informera om kommande aktiviteter: 

21 oktober klk 10-12 har vi städdag på SFRK – varmt välkomna att delta och se till att vår anläggning är fortsatt fin. Vi bjuder på fika!

25 oktober föreläser veterinär Maria Mannfalk om "Smittsamma sjukdomar- hur hanterar vi dem?” Kl 19.00 i Café Pärlan.

5 november startar kurs i Grönt kort kl 18.00 i Café Pärlan. Anmälan till ridskola@sfrk.se
10 november är det integrationsträff igen. Meddela ridskola@sfrk.se om ni vill hjälpa till. Det är uppskattat hos barn och föräldrar.

11 november Klubbmästerskap i hoppning – proposition finns ute och vi hoppas många vill anmäla sig via TDB. 
24 november kommer Susanna Andersson och håller clinic i Natural Horsemanship kl 10-11.30. Efter clinic har hon kurs där ni är välkomna att vara med. Återkommer med pris och tid. Begränsat antal platser.

25 november kl 1500 stallmöte. Inbjudan skickas ut separat. 
11 december hopp clinic kl 18.00 med Ingmar Hammarström som vann Ponny-EM sommaren 2018. 

Om ni har frågor ber jag er att kontakta mig (Per Wildenstam, ordförande) eller Maria Andrén, sekreterare. 

Väl mött, 
Per 

 
Sponsorer